Om os

Vi er et stort Dyrehospital beliggende lidt nord for Randers med fire dyrlæger og fire veterinærsygeplejersker.

Bred ekspertise

Vi arbejder i det daglige med hunde, katte, smådyr, fugle og enkelte krybdyr, og har også en udkørende praksis hvor dyrlægerne arbejder med produktions- og hobbydyr.

Hvidsten Dyrehospital vægter kvalitet i  behandlingen. Dette giver dyreejeren, og dermed kæledyret, en meget høj sikkerhed for, at der bliver taget bedst muligt hånd om alle aspekter i behandlingen.

Moderne udstyr

Vores dyrehospital har et veludstyret laboratorie til in-house test, digital røntgen, ultralydsscannere og meget andet udstyr der gør at vi blandt andet kan tilbyde:

• Medicinsk behandling
  • Kirurgisk behandling
  • Røntgendiagnostik, inklusive tandrøntgen.
  • Ultralydsundersøgelse
  • Hjertediagnostik (EKG)
  • Guldimplantater
  • Akupunktur
  • Tandbehandling
  • Laboratoriediagnostik
  • Sundhedsrådgivning

Vagtsamarbejde

Udenfor vores normale åbningstid indgår vi i vagtsamarbejde med områdets øvrige dyrehospitaler og klinikker. Vagten træffes i tidsrummet 17-08 på hverdage og hele døgnet i weekender og på helligdage.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til vores ydelser, prisforspørgsler eller andet, står vi altid til rådighed. Vi foretrækker personlig kontakt vil telefon, men vi kan selvfølgelig også kontaktes på mail eller facebook. Du kan også se mere om os i vores profilbrochure

Tilmeld dig Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor.

Tilmeld dig Netdyredoktors nyhedsbrev og få nyheder om dyrs sundhed, tips til træning og masser af gode tilbud.