VetPlan

Abonnér på forebyggende pleje og sundhed

Vi tilbyder et abonnement, så dit kæledyr kan få regelmæssige sundhedsundersøgelser, vaccinationer, vægtkontrol og fodervejledning og kloklip.

Du får råd og vejledning i, hvordan vi kan forebygge problemer og sygdomme hos dit kæledyr i fremtiden. Sammen tager vi ansvar for dit kæledyrs trivsel, hvilket i den sidste ende giver glade dyr - og glade dyreejere.

Du får mulighed for at sprede de udgifter ud, du har på dit kæledyrs sundhed i månedlige betalinger, og samtidig sparer du penge.

Hvad giver VetPlan dig?

Der findes en VetPlan til kat og en til hund. VetPlan er ikke en forsikring, så det kan derfor være en fordel af sikre sig mod uforudsete udgifter med en sygeforsikring.

Du sparer også 10% på foder til dit kæledyr, hvis det har en VetPlan.

Hvilke ydelser får man i en VetPlan?

  • Årlig vaccination
  • Halvårlig helbredstjek
  • 10% Rabat på tandrens
  • 10% Rabat på foder
  • Fri udleveringshonorar på receptpligtigt medicin
  • Fri kloklip
  • Gratis fodervejledning
  • Gratis vægtkontrol

 

For at forebygge sygdom vaccinerer vi vores kæledyr. I Danmark ser vi sjældent de sygdomme vi vaccinerer imod, og det skyldes at de fleste dyreejere får deres dyr regelmæssigt vaccineret. Hvilke sygdomme der er aktuelle at vaccinere dit dyr imod, besluttes i samråd med din dyrlæge. De sygdomme man typisk vaccinerer imod hos hund er: smitsom leverbetændelse, parvovirus, hundesyge, parainfluenza og leptospirose.
For kat er det katteinfluenza og kattesyge.

Vaccination mod rabies og udstedelse af kæledyrspas er ikke inkluderet i VetPlan.

Prisen for VetPlan Kat er 89,- om måneden.

Prisen for VetPlan Hund er 109,- om måneden.

 

  

 

Det med småt

VetPlan kan ikke kombineres med andre rabatter og tilbud. Ovennævnte gælder kun på Hvidsten Dyrehospital, og kun i den normale åbningstid. Priserne er udregnet ud fra aktuel dagspris pr. 01.02.2024.

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.